روانشناسی رشد کودک و پرورش نوین

آنچه مربیان و والدین باید در مورد رشد و آموزش کودکان خود بدانند

روانشناسی رشد کودک و پرورش نوین

آنچه مربیان و والدین باید در مورد رشد و آموزش کودکان خود بدانند

روانشناسی رشد کودک و پرورش نوین

لیسانس روانشناسی عمومی

دارای کارت مربیگری پیش دبستانی
جهاد دانشگاهی تهران

امنیت روانی کودکان چگونه تامین میشود؟!

سه شنبه, ۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۰۳:۳۲ ب.ظ

‍ #امنیت_روانی #کودکان چگونه تامین می شود ؟ 

احساس امنیت یکی از نیازهای اصلی انسان است. انسان از اوایل تولد برای اینکه از #رشد_جسمی و روانی خوبی برخوردار شود باید از یک سلسله #روابط_عاطفی و #محبت_آمیز برخوردار باشد. 

❤️آغوش #مادر اولین پناهگاه طفل است. او در آغوش مادر از #آرامش خاصی برخوردار است.

🔺#نوزاد در حدود شش ماهگی با دنیای اطرافش ارتباط قابل توجهی پیدا می کند که بیشتر آن به رابطه اش با مادر مربوط می شود، به طوری که در فقدان مادر دچار #اضطراب و #هیجان می شود. 

طفل این هیجانات را با تنش عضلات شکم و اندام ها بروز می دهد. در حالی که روی سینه مادر با شنیدن صدای قلب او آرامش خود را باز می یابد. 🔰#کودک ابتدا با مادر ، سپس با #پدر و سایر اطرافیان احساس امنیت می کند.


✅برای اینکه کودکی به احساس امنیت برسد بایستی از مهر و محبت مادر و #خانواده برخوردار باشد. تمام افراد خانواده باید بدانند که دوستی و محبت نسبت به کودک، حتی از نیاز وی به غذا مهمتر و اساسی تر است.


به طور کلی هر انسانی بر اساس غریزه دوست دارد که کارهایش مورد #توجه دیگران قرار گیرد و در این مورد کودکان از موقعیت ویژه ای برخوردار هستند. 

🔺کودک علاقه مند است که #بازی کردن، لباس پوشیدن ، غذا خوردن، نقاشی و حتی خطوط کج و معوجی که روی کاغذ می کشد، مورد توجه شما قرار گیرد. 🔴او دوست دارد که به کارهایش بعنوان یک فرد نگاه شود، نه بعنوان یک بازیچه، نباید به اعمال کودک فقط بعنوان #سرگرمی بنگریم، چرا که او در حال جستجو و کنجکاوی و شناخت قابلیت های خود و محیط اطرافش هست.

🔰برخورد مناسب با ذهنیات و #تخیلات_کودک باعث می شود که او از نابسامانی های روانی و در نتیجه از رفتارهای ناهنجار اجتماعی در امان باشد. 🔴🔰گفتنی است که مجاز نیستیم تمام اعمال کودک را تایید و تشویق کنیم، اما اینکه کدام یک از اعمال باید مورد تشویق قرار بگیرد، موضوع بسیار مهمی است که ساختار روانی آینده کودکان را تشکیل می دهد.

#تربیت 

#فرزند_پروری 

#والدین_موفق

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی